Allround monteur

Na een gedegen inwerkperiode ga je meedraaien in een kundig en enthousiast team dat verantwoordelijk is voor het repareren en onderhouden van grondverzet- en wegenbouwmachines.

Wat ga je doen?

 • Je gaat je voornamelijk bezig houden met het zelfstandig repareren en onderhouden van grondverzet- en wegenbouwmachines
 • Verder repareer je ook uitrustingsstukken en rijwerken. Er is er een grote diversiteit aan machines die in de werkplaats komen wat deze functie afwisselend maakt.
 • Je werkt zelfstandig en bij goed functioneren word je verder opgeleid tot keurmeester grondverzetmachines en krijg je de mogelijkheid om op locatie bij de klant servicewerkzaamheden te verrichten.

 

 

Wie zijn wij?

Je kiest voor een informeel, flexibel familiebedrijf, waar respect, integriteit en betrokkenheid belangrijk zijn, zowel in de omgang met elkaar als met klanten en partners. Verhoeven international is een internationale leverancier van hoogkwalitatieve grondverzetmachines en toebehoren; inclusief service, vervanging, verhuur en reparatie in de Benelux. We zijn onder meer exclusief importeur van Takeuchi, de absolute wereldleider in mini- en midigravers en track loaders. Daar zijn we bijzonder trots op.

We zetten samen de schouders onder onze ambities en doen dat met veel passie en plezier. Ook successen vieren we samen, want alleen samen komen we tot de meest innoverende en beste oplossingen. Daarom willen we ook dat jij jouw talenten kunt ontwikkelen en vanuit jouw innerlijke drijfveren je beste bijdrage levert. Die ruimte geven we je graag.

Onze vestiging in Zeewolde is kleinschalig en we werken hier met een hecht en gezellig team.  

Vereisten

Wat neem je mee?

 • Minimaal een afgeronde technische Mbo-opleiding niveau 3, zoals Werktuigbouwkunde, Landbouwtechniek of een monteursopleiding (bijvoorbeeld monteur mobiele werktuigen)
 • Relevante werkervaring op het gebied van hydrauliek en elektrotechniek is een pré, maar we staan ook open voor een starter met de juiste opleidingsachtergrond
 • Goede communicatieve vaardigheden, je bent zelfstandig, creatief, een aanpakker en doorzetter, flexibel, accuraat, stressbestendig en je wil net dat stapje extra zetten

Waar mag je op rekenen?

 • Een gedegen inwerkperiode en samenwerking in een team van enthousiaste en kundige collega’s met de juiste mentaliteit.
 • Werktijden in dagdienst. Je werkt van 7.30 - 16.30 uur
 • Goede ontwikkelmogelijkheden. De functie kent een grote afwisseling en er is ruimte voor ontwikkeling, verdieping en verbreding
 • Wij staan altijd open voor eigen initiatief en goede ideeën. We doen het goed, maar het kan altijd beter
 • Je gaat werken met kwalitatief hoogwaardige producten bij een flexibel, financieel gezond en groeiend familiebedrijf met een platte organisatiestructuur en een informele bedrijfscultuur waar regelmatig aandacht is voor sociale activiteiten vanuit de personeelsvereniging.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Interesse?

Is dit de nieuwe uitdaging voor jou? Grijp dan je kans en solliciteer via onderstaande knop. Voor vragen kun je natuurlijk altijd met onze recruiter Kris Bax contact opnemen. We kijken uit naar je reactie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Neem contact op met onze recruiter, Kris

 

 

 

Kris Bax
Recruiter
 kbax@verhoevenbv.com
 +31 (0)6 21 80 21 10

Neem contact op met onze recruiter, Kris

 

Kris Bax

Recruiter

 kbax@verhoevenbv.com

 +31 (0)6 21 80 21 10

Vacaturekenmerken