Commercieel (technisch) medewerker binnendienst

Je bent communicatief vaardig en klantgericht. De behoefte en tevredenheid van de klant staat bij jou altijd centraal. Daarnaast ben je in staat om snel en effectief te kunnen schakelen en eventuele vragen en problemen van de klant op te lossen. Je bent op zoek naar een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheden. Samen met je collega’s van de buitendienst ga je aan de slag met de verkoop. Je staat veel in contact met bestaande en nieuwe klanten. Je weet ze de juiste vragen te stellen en te voorzien van goed advies om zo de verkoop te bevorderen.  

Voor onze vestiging in Zeewolde zijn wij op zoek naar twee commercieel medewerkers binnendienst. In beide functies kom je te werken in een klein team. 

Schäffer is een Duits merk wielladers/shovels waar wij het importeurschap voor hebben. Dat wil zeggen dat je veel in contact zal staan met onze dealers waar we shovels aan verkopen. Jij staat ze zowel telefonisch- als via de mail te woord voor vragen. Je kan snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden en bent administratief sterk. Een van die werkzaamheden is het bestellen van machines en de registratie van de binnenkomende machines.  

Op onze afdeling Rijwerk en Uitrustingsstukken zul je veel in contact zijn met eindgebruikers. Met wat voor producten heb je dan te maken? Bij rijwerk kun je denken aan alle slijtdelen van rijwerken van grondverzetmachines. En bij uitrustingsstukken kun je denken aan graafbakken, grijpers en andere toebehoren. Je bent vanuit de binnendienst het verlengstuk van de verkoop in de buitendienst. Het betreft een commerciële en dynamische functie.  

Voor beide functies kun je denken aan de volgende voorkomende werkzaamheden: 

 • Klanten/dealers telefonisch, fysiek of per mail te woord staan en voorzien van advies.  
 • Het vanuit de binnendienst verkopen van het assortiment aan bestaande en nieuwe klanten. 
 • Ondersteunen bij open dagen en beurzen.  
 • Verwerken van binnenkomende orders en opvolging van de orderportefeuille.  
 • Voorbereiden offertes voor verkoop. Je brengt offertes met product-, prijs-, en levertijden informatie uit en volgt deze op. 
 • Administratieve ondersteuning van buitendienst collega’s. 

 

Waar kies je voor? 

Je kiest voor een informeel, flexibel familiebedrijf, waar respect, integriteit en betrokkenheid belangrijk zijn, zowel in de omgang met elkaar als met klanten en partners. Verhoeven international is een internationale leverancier van hoogkwalitatieve grondverzetmachines en toebehoren; inclusief service, vervanging, verhuur en reparatie in de Benelux. We zijn onder meer exclusief importeur van Takeuchi, de absolute wereldleider in mini- en midigravers en track loaders. Daar zijn we bijzonder trots op.?Daarnaast zijn we sinds 2020 de officiële Nederlandse importeur van de wielladers van het Duitse merk Schäffer. Deze wielladers zijn geschikt voor de agri-?of?bouwsector. 

We zetten samen de schouders onder onze ambities en doen dat met veel passie en plezier. Ook successen vieren we samen, want alleen samen komen we tot de meest innoverende en beste oplossingen. Daarom willen we ook dat jij jouw talenten kunt ontwikkelen en vanuit jouw innerlijke drijfveren je beste bijdrage levert. Die ruimte geven we je graag.  

Het bedrijf zit gevestigd in Zeewolde. Je gaat samenwerken in een team van enthousiaste en kundige collega’s. Werken en plezier gaan hier hand-in-hand. En op vrijdagmiddag drinken we samen een drankje om de week af te sluiten. 

Vereisten

Wat neem je mee?

 • Je bent voor minimaal 32 uur per week beschikbaar; 
 • Je hebt minimaal MBO+ werk- en denkniveau;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, daarnaast is beheersing van de Engels taal een pré;
 • Je hebt affiniteit met de technische branche;
 • Omdat je in een klein team komt te werken is het van belang dat je een teamspeler bent;
 • Je kan goed overweg met een computer en hebt ervaring met Microsoft office;
 • Verder herken je jezelf in de woorden commercieel, communicatief vaardig en gedreven. 

Waar mag je op rekenen?

 • Een goed salaris, wat je gaat verdienen is afhankelijk van de ervaring die je meebrengt; 
 • Pensioenopbouw conform de cao metaalbewerkingsbedrijf; 
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur, met de mogelijkheid om dagen bij te kopen;  
 • Een gedegen inwerkprogramma en goede ontwikkelmogelijkheden; 
 • Samenwerken in een team van enthousiaste en kundige collega’s. Hard werken en plezier gaan hier hand-in-hand; 
 • Regelmatig een gezellige borrel en jaarlijks leuke bedrijfsuitjes/feestjes; 
 • Ruimte om jouw ideeën en initiatieven tot uiting te brengen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Interesse?

Is dit de nieuwe uitdaging voor jou? Grijp dan je kans en solliciteer via onderstaande knop. Voor vragen kun je natuurlijk altijd met onze HR-adviseur Kris Bax contact opnemen. We kijken uit naar je reactie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Neem contact op met onze HR-Adviseur, Kris

 

 

 

Kris Bax
HR-Adviseur
 kbax@verhoevenbv.com
 +31 (0)495-596696

Neem contact op met onze HR-Adviseur, Kris

 

Kris Bax

HR-Adviseur

 kbax@verhoevenbv.com

 +31 (0)495-596696

Vacaturekenmerken